Kategoriat

Katsotut tuotteet

Watector vesivuotohälytin Näytä suurempana

Watector vesivuotohälytin

Uusi

Watector vesivuotohälytin asennettavaksi esim. astianpesukoneen, keittiön allaskaapin tai kylmälaitteiston alle.

Tiedot

59,80 €

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa. Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Lisää toiveluetteloon

Tiedot

WATECTOR on täysin uudenlainen vesivuotohälytin. Suomalainen Avainlippu-tuote.
Helppo ja nopea asentaa.
Voidaan muokata asennuskohteeseen sopivaksi. Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja eikä aikaisempaa asennuskokemusta.

Asennuskohteita esimerkiksi : Astianpesukoneen, keittiön allaskaapiston, kylmälaitteen alle.

Watector on täysin uudenlainen vesivuotohälytin. Se koostuu sensorimatosta ja hälytinyksiköstä, joka on helppo ja nopea asentaa. Watectorin voi asentaa useisiin eri kohteisiin ja turvata näin laajan alan. Watector minimoi vesivahinkoriskit ja homeongelmat. Turvaa kotisi ja terveytesi Watectorilla. Lisäksi tuote on täysin kierrätettävä.

Watector on patentoitu kotimaassa sekä myös kansainvälisesti. Sille on myönnetty Suomen Avainlippu ja Finanssialan Keskusliiton sertifikaatti. Myöskin vakuutusyhtiöt suosittelevat.

Watector on helppo ja nopea asentaa. Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja eikä aikaisempaa asennuskokemusta. Tuotepakkaus sisältää sensorimaton, hälytinyksikön, pariston ja selkeät asennusohjeet.

Watector on täysin muokattavissa. Sensorimatto on painettavaa elektroniikkaa. Sitä voidaan muokata leikkaamalla sensorimatto asennustilan vaatimaan muotoon. Siksi Watectoria voidaan käyttää useissa eri asennus- ja käyttökohteissa.

Watector Vesivuotohälytin voidaan asentaa esimerkiksi keittiön allaskaapiston alle, astianpesukoneen alle, kylmälaitteen alle, vesivaraajan alle, käyttöveden jakotukin alle tai muuhun paikkaan jossa voi olla mahdollinen vesivuotoriski. Lisävarusteena saatavan jatkokaapelin avulla hälytinyksikön voi tarvittaessa sijoittaa haluamaansa paikkaan kuten esimerkiksi allaskaapiston/astianpesukoneen alle asennettaessa voidaan hälytinyksikkö tuoda jatkokaapelilla kaapiston sisälle.

Watectorin avulla saat kattavan suojan, koska koko sensorimatto reagoi kosteuteen. Siksi myös piilevät vesivuodot on helppo havaita.


Arvostelut

Yksikään asiakas kommentteja toistaiseksi.

Kirjoita arvostelu

Watector vesivuotohälytin

Watector vesivuotohälytin

Watector vesivuotohälytin asennettavaksi esim. astianpesukoneen, keittiön allaskaapin tai kylmälaitteiston alle.

Kirjoita arvostelu