Kategoriat

Katsotut tuotteet

Innohome liesivahti Näytä suurempana

Innohome liesivahti

Uusi

Innohome liesivahti suojaa kodin paloturvallisinta aluetta mukautuen käyttäjän ruoanlaittotapoihin. Se tukee muun muassa iäkkään ja muistisairaan itsenäistä asumista.

Tiedot

299,00 €

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa. Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Lisää toiveluetteloon

Tiedot

Joka kodin turvalaite -Liesivahti SGK510 on joka keittiön liesiturvalaite, joka suojaa kodin palovaarallisinta aluetta, mukautuen älykkäästi ja itseoppivasti käyttäjänsä ruoanlaittotapoihin. Se myös tukee itsenäistä asumista silloin, kun lieden käyttö on riskialtista esimerkiksi korkean iän, sairauden tai oppimisvaikeuksien takia.

Älykäs ja monipuolinen - Liesivahti havaitsee vaarallisen korkean lämpötilan tai lämpötilan nousun sekä tunnistaa savu- ja häkähälyttimien hälytysäänet, katkaisten liedestä virran aina vaaratilanteen uhatessa. Se myös tunnistaa, jos liesi on jäänyt vahingossa päälle, ja katkaisee virran 1-3 tunnin kuluessa, tehosta riippuen. Normaalia ruoanlaittoa ei kuitenkaan häiritä: ajastin ei kytke virtaa pois, jos liedellä kiehuu jotain pienellä teholla – ellei tästä synny vaaratilannetta vaikkapa pohjaan palamisen seurauksena.

Perinteisille, mekaanisille liesille SGK510 tarjoaa myös lieden säätimien käyttölukon sekä älyajastimen. Laite tunnistaa myös levyn unohtamisen pienelle teholle.

Mukautuva ja itseoppiva - Liesivahti oppii herkkyytensä keittiön ruoanlaittotapojen pohjalta, jolloin vaaratilanteiden tunnistus on hyvin tarkkaa ja ruoanlaitto sujuu keskeytyksettä.

Toimintavarma ja pitkäikäinen - Liesivahdin lämpöanturin poistohälytys estää lieden käytön mikäli anturi on siirretty paikaltaan. Aurinkopaneelien ansiosta laitteen käyttöikä on vähintään 10 vuotta, eikä sen paristoja tarvitse vaihtaa.

Mielenrauhaa monenlaisiin tarpeisiin - Liesivahdin oheislaitteiden ansiosta se sopii monille käyttäjäryhmille, kuten kuulo- ja näkövammaisille sekä dementikoille. Liesivahti voidaan liittää turvapuhelimeen, ja se voi tarvittaessa ohjata liesituuletinta. Älylämpöanturin ilmettä voidaan myös muokata keittiön tyyliin sopivaksi vaihdettavilla värikuorilla.

Tutkitusti luotettavaa teknologiaa - Tutkimusten (mm. VTT ja SINTEF) mukaan Liesivahti estää lieden tulipalot luotettavasti ennen myrkyllisten kaasujen muodostumista ja ennen kuin palo syttyy.

Helppo asentaa - Liesivahdin älylämpöanturi kiinnitetään magneeteilla liesituulettimeen, eikä vaadi johtoja tai erillistä sähkönsyöttöä. Lieteen kytkettävän ohjausyksikön asennus vie sähköasentajalta n. 15 minuuttia. SGK510-malli voidaan asentaa

Arvostelut

Yksikään asiakas kommentteja toistaiseksi.

Kirjoita arvostelu

Innohome liesivahti

Innohome liesivahti

Innohome liesivahti suojaa kodin paloturvallisinta aluetta mukautuen käyttäjän ruoanlaittotapoihin. Se tukee muun muassa iäkkään ja muistisairaan itsenäistä asumista.

Kirjoita arvostelu